maandag 6 februari 2012

De week van Jelle

Jelle vermaakt zich prima in Oostenrijk!
's Morgen doet hij de ronde als persoonlijke wekdienst. Hij loopt heel voorzichtig de nog donkere slaapkamers in om in een mum van tijd zijn prooi te springen.
Na het ontbijt vertrekken wij richting de piste en blijft hij bij mijn moeder. Vanuit het raam kijkt hij ons na om vervolgens aan zijn eigen programma te beginnen.....


Op zijn plekkie voor het raam
Dat is het moment waarin hij opzoek gaat naar zon! Ondanks of misschien wel dankzij de kou is het helder en zonnig overdag.
Jelle zoekt in een van de slaapkamers naar het lekkerste matje met de meeste zon om vervolgens te genieten! De vloerverwarming helpt ook wel :-)


De middagen zijn vrij druk. Zo was er op zondag een zeepkistenrace bij het middelstation. Samen met mijn moeder heeft hij genoten van de zon, de sneeuw en de aandacht...want ook Oostenrijkers weet hij prima om zijn vinger te winden.
Op andere dagen wordt er geluncht en gewandeld. Wanneer we dan een SMS sturen dat we in de lift zitten, worden we of opgehaald door Jelle of hij zit al voor het raam te wachten.
Iedere keer weer blij om ons allemaal te zien.
Soms lopen we daarna nog even naar het dorp, maar er zijn ook dagen dat we heerlijk binnenblijven. Dan is er vollop tijd om te spelen.
Omdat de sneeuw toch een beetje pijn doet aan zijn pootjes worden ze regelmatig gewassen in het grote bad:

In het grote bad


Rond 19.00 uur begint de wandeling naar het restaurant, een klein half uurtje lopen.
Inmiddels heeft Jelle zijn eigen vaste stekkie in het restaurant. Hij voelt er zich helemaal thuis!
 Helaas voor ons sloeg het weer aan het einde van de week om. Donderdagmiddag sloten veel liften vanwege de sneeuw en we besloten van de gelegenheid gebruik te maken om met de Zillertaler Bahn naar Mayrhofen te gaan. Voor de eerste keer in de bus en trein voor Jelle! Vanaf het beste plekkie (voor het raam) kon hij mooi de omgeving bekijken. En ook in Mayrhofen kon hij genieten van de aaa's en aaien....en Jelle? Die geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten